Megnyílt a világ első kannabiszolaj hotele

kannabiszolaj hotel

Bombaként robbant a hír, hogy megnyílt a „világ első” kannabiszolaj hotele, méghozzá az Egyesült Királyságban, Essexben. A tulajdonos pedig nem más, mint Tim Acton barlangi búvár, a 2018-as thaiföldi Tham Luang-barlangi mentőakció egyik résztvevője. 2018. június végén-július elején a brit búvár, Tim Acton is részt vett a 12 gyermekből és egy felnőttből álló csoport mentésében. A fiatal focisták 18 napot töltöttek a föld alatt a thaiföldi Csiangraj tartomány Nang Non-hegységében.

A küldetés és az ötlet

A brit férfi a thaiföldi haditengerészet utasítására vett részt a barlangi mentésben. A küldetés során Acton oxigénpalackokat és hordágyakat vitt be a föld alatt rekedt fiatal focistákhoz. A búvár lába súlyosan megsérült. Nem ez a sérülés, hanem édesapja pozitív tapasztalata hívta életre a kannabiszolaj szállodát.

Néhány szó a szállodáról

Csaknem egy évvel később Acton megnyitotta a kannabiszolaj ételeket és italokat kínáló boltját és szállodáját az Essex-i Colchester-ben. A „The Green Coffee Lab and Leafy Hotel” kannabidiollal (CBD) dúsított süteményeket, kávét, teát, rumot, gint és sört kínál, de a koktélkedvelőknek sem kell lemondaniuk színpompás italkölteményeikről. A 8 szobás boutique hotelben a vendégek CBD-vel dúsított sampont használhatnak, ráadásul még a világítótestek is kender felhasználásával készültek. A kereskedelmi búvár – aki Thaiföldön is üzemeltet egy szállodát – elárulta, hogy a kannabiszolaj bolt és hotel megnyitása egyáltalán nem volt zökkenőmentes a kannabiszolaj téves megítélése miatt. Azonban szerencsére a helyzet javulni látszik, hiszen a CBD tartalmú készítmények a világ számos országában – így az Egyesült Királyságban is – legálisan vásárolhatók és fogyaszthatók.

Ha tetszett a cikk, kövess minket Facebook-on, ahol további érdekességeket találhatsz. Ha szeretnél még többet megtudni az immunrendszerről, kattints IDE.

Jogi nyilatkozat

Minden orvosi és egészségügyi információ, amely elérhető a Kannabiszolaj EU weboldalán, tájékoztató jellegű. A blogon található bejegyzések, képek, videók és egyéb tartalmak nem minősülnek orvosi tanácsadásnak. Amennyiben bármilyen egészségügyi problémád áll fenn, a megfelelő engedéllyel rendelkező orvossal kell konzultálnod. Soha ne hagyd figyelmen kívül, vagy halaszd el a szakmai orvosi tanácsadást.Bármely, a blogon olvasott kapcsolódó anyag nem helyettesíti azt. Ha úgy gondolod, hogy orvosi ellátásra van szükséged, sürgősen kérj orvosi segítséget!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük