Szállítás és Visszaküldés

Szállítás futárcéggel

A futárszolgálat szállítási díja 2159 Ft. Szállítás 2-3 napon belül.

Visszaküldés

Büszkék vagyunk termékeink minőségére, ezért ha azt tapasztalja, hogy termékei nem megfelelő állapotban érkeznek meg Önhöz, kérjük, küldje vissza a bontatlan csomagolású terméket az alábbi címre, illetve kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal emailben ide: info@kannabiszolaj.eu

Elveszett vagy sérült csomag

Amennyiben csomagja nem érkezik meg, vagy hiányos, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal a +36 30 185-6892

telefonszámon, vagy küldjön email-t ide: info@kannabiszolaj.eu

A meg nem érkezett, vagy hiányosan, sérülten megérkezett csomagról, a megrendelést követő 30 napon belül értesítse ügyfélszolgálatunkat, mert ellenkező esetben az esetlegesen keletkezett kárért nem áll módunkban felelősséget vállalni, a visszaküldést nem tudjuk fogadni.

További információk

Visszaküldés esetén, fenntartjuk a jogot a reklamáció, valamint a visszaküldő címének az eredeti rendelés szállítási címével való egyezés ellenőrzésére.

A visszaküldött termék(ek) csomagolási, és szállítási költsége a vásárlót (visszaküldőt) terheli. Javasoljuk, hogy a visszaküldéshez a kézbesítést végző szállítót válasszák, mert sérülten visszaérkező csomag esetén nem áll módunkban a visszatérítés.

Visszáru cím: iLogistic Kft/ Slim and Smart Ltd

2051 Biatorbágy, Verebély László u. 2.
153-154 rámpa